Referencer

Natur & Miljø, Danmarks Naturfredningsforening
Maria har leveret tekster til Natur & Miljø – blandt andet til tre temaer i gennem et år. Maria evner at trænge dybt ned i ellers tunge områder og formidle stoffet, så alle kan hoppe ombord i artiklen. Og så er hun punktlig. Man får præcis, hvad man beder om til aftalt tid.”
Kristian Ørsted Petersen, redaktør 

Foredragskonceptet Sundhedstjek.com
“Vi har i Sundhedstjek.com brugt Mariamedia som tekstforfatter til vores nye hjemmeside. Samarbejdet med Maria har været fantastisk effektivt. Maria leverede til tiden og mere end forventet. Mariamedia får de varmeste anbefalinger.”
Steven Westh og team

Ekstra Bladet, Håndværkeren
“I mit samarbejde med Maria Lykke Andersen har jeg især været imponeret over hendes insisteren på at aflevere grundigt researchede og altid minutiøst gennemarbejdede artikler. Med sin entusiastiske indgang til enhver opgave er hun en fornøjelse at arbejde sammen med.”
Thomas André Petersen, journalist og redaktør

Solrød Frikirke
“Solrød Frikirke gør jævnligt brug af MariaMedias journalistiske kompetencer og det med stor tilfredshed. Vi har et godt og inspirerende samarbejde med MariaMedia, der hurtigt fanger indholdet i vores tanker, hvormed de ønskede produkter som pressemeddelelser og artikler afspejler vores ønsker og profil. Solrød Frikirke lægger vægt på den personlige kontakt og her oplever vi Maria L. Andersen, som en åben og imødekommende person, der arbejder effektivt også i presserende situationer.”
Mai-Brit Tvilling, præst i Solrød Frikirke

Jersie Privatskoles Venner
“Marias journalistik er gennemarbejdet, velformuleret og nøjagtig. De pressemeddelelser hun har lavet for Jersie Privatskoles Venner har været udført kort og præcist samt alle udstukket deadlines har været overholdt.”
Rikke McEwan, formand for støtteforeningen

 

 

 

 

Skriv et svar